Over Esther Hendriks

Als Gezondheidswetenschapper heb ik een aantal jaar gewerkt als projectleider, beleidsmaker en onderzoeker. En toen…kreeg ik kinderen.

Ik ging er vanuit dat ik voor mijn kinderen die leuke, lieve, vrolijke en ontspannen moeder zou zijn die ik van binnen voelde. Ik zou nog energie hebben na een werkdag. Echt tijd en aandacht voor ze maken en rustig, vriendelijk en duidelijk reageren. Klinkt helder, toch? Die moeder was ik als bij mij de energie lekker stroomde. Als ik deed wat ik zelf leuk en belangrijk vond. En als ik regelmatig gas terugnam, rust pakte en mijn eigen ritme kon volgen.

Ik ben door de jaren heen steeds meer keuzes gaan maken die bij mij passen en aan de slag gegaan met wat voor mij belangrijk is. Het resultaat is een ritme én invulling van leven waar ik mezelf goed bij voel en wat het vuur in mij naar boven haalt. En ik ervaar elke dag wat dit mij en mijn gezin brengt. Aan energie, plezier, rust en echte aandacht. Aan mildheid, loslaten en aan ruimte om verder te groeien. Een mooier cadeau kan ik mijn kinderen en natuurlijk ook mezelf niet geven!

Op verschillende locaties in Eindhoven en omgeving geef ik workshops, lezingen en een-op-een coaching. Concreet, praktisch en positief. Met hierin inspiratie op het gebied van persoonlijke groei, ouderschap en de ontwikkeling van kinderen. Om te groeien in wie je bent én om te genieten van en met elkaar. Als kind, als ouder, als mens!

Het leven is te kostbaar om zomaar wat te doen.

Esther Hendriks 

 

 

 

 

opvoeding

 Plukdedag: alles wat je aandacht geeft, groeit…

ouder advies, apk, g en ggd, ggd, drie r