Wil jij het ouderschap vormgeven vanuit…

Energie, vrolijkheid, rust, een vrij gevoel en heldere prioriteiten in wie je zelf bent en wat jij leuk vindt? Vanuit echte aandacht voor en contact met je kind en…met een twinkeling in je ogen genieten van al het kleine geluk om je heen?

Wil je…

Ruimte ervaren in je hoofd en lijf en gemakkelijker kunnen inSPELEN op je kind? Inspiratie opdoen over hoe je iets soms net wat gemakkelijker kunt aanpakken en / of hoe je je kind helpt bij zijn of haar groei en ontwikkeling?

Plukdedag geeft op verschillende locaties in Eindhoven en omstreken de vierdelige inspiratiereeks ‘Genieten van opgroeien’.

In deze reeks krijg je concrete tips en handvatten om het ouderschap nog leuker en gemakkelijker in te vullen en daarbij vooral ook jezelf niet te vergeten. En dit niet als je vast dreigt te lopen maar juist daarvoor. Voor iedereen die houdt van groei en ontwikkeling, ook in ouderschap. De inzichten en vaardigheden kun je direct thuis toepassen. Geïnteresseerd? Lees meer >>

Daarnaast geeft Plukdedag een drietal verdiepende workshops en lezingen over genieten van opgroeien en plezier in ouderschap. Dit zijn de workshops ‘Stevig staan’, Gevoelige Kids’ en ‘Een goed gesprek met je kind’. Ook is het mogelijk een workshop of lezing op maat te geven. Neem voor meer informatie contact op.

box_ouders

opvoeding

 “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan

Pipi Langkous

ouder advies, apk, g en ggd, ggd, drie r